Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Randi er i vekst - bli med!

Boost din karriere i Randi ⤵

Hva sier våre kollegaer?

 • Det er gøy å jobbe i et regnskapsbyrå som tør å tenke nytt rundt prosessene og hvordan vi jobber som regnskapsførere. Spesielt synes jeg det er kult at vi satser så mye på AI-teknologi. I tillegg har vi et veldig godt og uformelt miljø som har det mye gøy sammen.

  Jeanette Berg

  Regnskapsfører

 • Dette selskapet har et motiverende og oppmuntrende miljø. Ansatte streber for å lære og være nytenkende. Imøtekommende selskap med store ambisjoner som gjenspeiler verdiene mine.

  Anes Dizdarevic

  Head of onboarding

 • Det gir meg stor glede å jobbe for et nytenkende og fremoverlent selskap med stor fokus på et godt arbeidsmiljø og kundetilfredshet. Det er i tillegg utrolig spennende å få være en del av ekspansjonsfasen til Randi.

  Lisa Karlsen

  Regnskapsfører

Oslo